Menu

AU: Afzwaaiers Ursula

Onder de krachtige titel AU (=Afzwaaiers Ursula) kent Ursula een groep van oudwerknemers die zich nog steeds met de school verbonden voelen. Iedereen die op Ursula zijn of haar onderwijscarriŤre beŽindigt, komt in aanmerking voor het lidmaatschap.

Eenmaal per jaar, meestal in november, komt de groep op de school bijeen om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen. Aan de omvang van de groep is duidelijk af te lezen hoevelen zich nog steeds verbonden voelen met de school en oudcollega's.

Tijdens de bijeenkomsten op school wordt niet alleen bijgepraat over schoolse en persoonlijke zaken, maar worden ook uitstapjes gepland. Een keer of drie per jaar staat er namelijk een educatieve excursie op het programma. Een leven lang leren wordt hier daadwerkelijk tot de laatste ademtocht in praktijk gebracht.

Bijgaande foto's werden op woensdag 19 november 2015 gemaakt bij gelegenheid van de jaarlijkse bijeenkomst op school. De groepsfoto kun je in groot formaat bewonderen door erop te klikken.